Print

Op zoek naar een pakkend design, verrassend materiaalgebruik en perfecte uitvoering?
Print media maken jouw boodschap tastbaar en prikkelen alle zintuigen.

Print is een communicatiekanaal en geen product!
Print media zijn de enige communicatiemiddelen die alle zintuigen prikkelen en vormen nog steeds een succesvol onderdeel van de marketingmix om jouw, persoonlijke, boodschap over te brengen. Door onze zorg, als ook grafische kennis, ervaring en persoonlijke aandacht, ben je verzekerd van een mooi bedrukt eindproduct waarmee jij voor de dag kan komen!

Ruim 45 jaar ervaring en gespecialiseerd in grafische vormgeving en productie. De persoonlijke betrokkenheid van al onze deskundige medewerkers, vanaf het grafische ontwerp tot en met de productie en uitlevering, maakt uiteindelijk het verschil en levert de zekerheid van een mooi eindresultaat.

Je kan bij ons terecht voor ‘alles waar maar een logo of beeld op moet worden bedrukt’:

  • Offset drukwerk
  • Digital print
  • Groot formaat print
  • Promotiemateriaal
  • Relatiegeschenken
  • Laser graveren & lasersnijden
  • Signing
  • (Bedrijfs)kleding
  • Prijzen/awards

Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen jou graag met de juiste keuze van het materiaal waarop jouw logo of ander beeld komt.

Wil je ook iets door ons laten bedrukken? Klik hier! 

Offset drukwerk (offset en digitaal)
Drukwerk is en blijft een effectief communicatiekanaal en prikkelt alle zintuigen. Een professionele uitstraling, zeker bij een allereerste indruk, is enorm belangrijk. Die kans krijg je maar één keer! In combinatie met de keuze van materiaal en eventuele veredeling als lamineren of pregen (reliëf).

Digital print
Voor gepersonaliseerd drukwerk of kleine oplagen is digital print een goede, kwalitatieve en kosten-efficiënte productiewijze. Met de modernste technieken maken wij jouw digitale drukwerk. Niet alleen op papier, ook bijvoorbeeld op aluminium, hout, canvas en PVC-soorten.

Zowel offset drukwerk als digital print kan worden ingebonden, gevouwen of voorzien van een afwerking.

Groot formaat print
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van grootformaat print. Onder andere geschikt voor: point of sale (POS-materiaal), instore marketing en winkelpresentatie materiaal, stands op vakbeurzen en congressen, spandoeken, podiumdoeken, informatiepanelen, reclamebanners, posters, stoepborden, displays, landkaarten, bewegwijzering, abri’s, billboards.

Promotiemateriaal
Met professioneel en origineel promotiemateriaal kom jij goed voor de dag op bijvoorbeeld een beurs, evenement, bedrijfsdag of andere aangelegenheid. De ontvangers van de artikelen zullen jouw bedrijfsnaam onthouden. Daarnaast zal er een positieve associatie bij jouw bedrijf worden opgeroepen omdat je met het uitdelen van promotiemateriaal goodwill laat zien. 

Relatiegeschenken
Een beproefd middel om blijk van waardering te geven aan jouw opdrachtgevers. Premiums, business gifts of give-aways, oogsten altijd waardering wanneer deze ontvangen worden en dragen bij aan de beleving van jouw merk.

Laser graveren & lasersnijden
Nagenoeg elk materiaal kunnen wij verrijken met een schitterende gravure door de inzet van onze lasergraveermachine. Ook producten uitsnijden uit verschillende materialen, denk bijvoorbeeld aan een originele, gepersonaliseerde sleutelhanger, is mogelijk.

Signing
Signing zijn producten die zich primair richten op visuele communicatie.  Het zijn producten waar bijvoorbeeld een tekst, slogan of logo mee wordt gecommuniceerd. Signing is overal. Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden. Van zeer grote lichtreclames, reclameframes, posters, reclamezuilen, beurswanden tot een klein naambordje op de deur van een kantoor. Signing is een uitstekende manier om jouw boodschap te communiceren in een campagne of om de naam van jouw bedrijf te presenteren.

(Bedrijfs)kleding
Kleding met jouw logo. Of het nu voor een evenement is of jouw medewerkers in het bedrijf van receptie tot en met logistiek. De presentatie van jouw bedrijf geef je een andere dimensie. Van budget kleding tot en meer exclusieve kleding laten bedrukken of borduren.

 Prijzen/Awards
Op maat gemaakte, bedrukte en al dan niet gegraveerde prijzen van verschillende materialen; kristalglas, acrylaat, hout en metaal. Al vanaf 1 stuk leverbaar.