Top Employers Institute2018-06-18T11:16:18+02:00

Project Description

Top Employers Institute certificeert in ruim 110 landen in de wereld, grote ondernemingen op het gebied van optimale arbeidsvoorwaarden en biedt tevens ondersteuning op de communicatie van het behaalde certificaat naar hun stakeholders.

De samenwerking omvat enerzijds het leveren van gepersonaliseerde awards (kristalglas) en certificaten voor de officiële uitreikingen in enkele continenten over de gehele wereld. De awards worden door ons bedrukt, gegraveerd en verscheept en samen met de certificaten geleverd op de evenement locaties over de gehele wereld.

Daarnaast hebben de opdrachtgevers van Top Employers Institute de mogelijkheid om relevante marketing en promotiematerialen af te nemen (eventueel gepersonaliseerd) ter promotie van hun behaalde certificaat. Al deze producten zoals extra awards voor op hun locaties, vlaggen, drinkmokken, notebooks, stickers, et cetera worden door ons geproduceerd en verzonden naar al hun opdrachtgevers.

De gehele marketing operatie van order- en projectbegeleiding, productie, fulfilment en distributie is aan ons toevertrouwd.