Movir2018-04-17T09:23:13+02:00

Project Description

Movir is al jaren de beste inkomensverzekeraar in Nederland en wordt beoordeeld met een 7 of hoger. De focus van Movir ligt op verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid voor medici, zakelijk professionals en andere zelfstandig ondernemers.

Als je een verzekering afsluit, hoop je daar natuurlijk geen gebruik van te hoeven maken. Maar als dat toch het geval is, dan wil je een verzekeraar die niet alleen uitkeert. Je wilt een partij die er écht voor je is. Movir biedt preventie en hulp met onafhankelijke coaching voor de verzekerde en het hele gezin.

Op het punt van ontzorgen en er voor je klanten zijn, kunnen Movir en Dunnebier elkaar goed vinden. Voor de afdeling communicatie en marketing verzorgen we kwalitatief goed drukwerk, promotiematerialen en printen we mailings. Dit doen we zoals afgesproken: veilig en op tijd. Veilig omdat we regelmatig met gevoelige data werken. En op tijd omdat er na onze inzet er een heel traject achteraan komt.

Jacqueline weet dat bij Dunnebier het team met deskundigen klaarstaat om mee te denken in het proces. We spreken af: dan en dan lever je de bestanden aan. Het is vooraf duidelijk wat er voor het project nodig is. We werken in een beveiligde omgeving en de levertijd is de leidraad.

De samenwerking voelt als goede vrienden ook al zien we elkaar buiten werktijd niet. En als ik iets echt het allerbelangrijkste moet kiezen dan is het: het vertrouwen dat alles goed komt.