Intergamma2018-05-07T12:43:33+02:00

Project Description

In 1971 opent de eerste Gamma winkel in Nederland waarbij in de jaren ’90 de Karwei wordt toegevoegd. Inmiddels heeft Intergamma bijna 400 vestigingen in Nederland en België. Het team van Intergamma zorgt ervoor dat Karwei en Gamma allebei een uniek concept hebben met beide een eigen focus.

Bij Intergamma draait het om voortdurende verbetering van hun concepten, de dienstverlening en staat klanttevredenheid voorop. In de laatste jaren is de inkoop gecentraliseerd en de aanvoer en distributie van goederen verbeterd.

Naast deze verbeteringen voelt Intergamma zich ook verantwoordelijk voor mens en milieu. Al sinds de jaren ’90 is Intergamma actief op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarom worden alle producten bij de Gamma en de Karwei op een milieuvriendelijke manier gemaakt.

Voor Intergamma is het belangrijk om te kunnen bijdragen aan een circulaire economie en hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit doen ze door hun producten en grondstoffen opnieuw te gebruiken om zo minder afval te produceren.