Omzetstijging via direct mail een uitdaging?

Van database, ontwerp, productie en verzending verzorgen wij voor jou in eigen huis.

Waarom zou ik anno nu nog voor Direct Mail kiezen?                                                                                                Direct Mail versturen is nog altijd een van de meest gebruikte en succesvolle instru­men­ten in de marketingmix voor leadgeneratie en omzetstijging. Maar dat niet alleen!

“De veranderende EU Privacywetgeving (AVG of GDPR) per 28 mei 2018 heeft enorme invloed op het werven van nieuwe klanten.”

Naast het feit dat Direct Mail nog steeds veel gebruikt wordt in de marketingmix, is het een middel dat nog belangrijker wordt om nieuwe klanten te werven. Na 28 mei 2018 mag je niet meer, zonder expliciete toestemming van de ontvanger, jouw aanbieding per email versturen. Ook ‘koud bellen’ wordt meer aan banden gelegd. Doe je dat wel kan je enorme boetes tegemoet zien; tot 4% van jouw jaaromzet met een maximum van €20 miljoen.

Wil je toch jouw aanbieding onder de aandacht brengen bij potentiële klanten, alleen geen boete?! Dan is Direct Mail nog het enige serieuze alternatief. Met het versturen van een (eventueel gepersonaliseerde) campagne, bereik je de gewenste doelgroep eenvoudig en voor ieder onderwerp. Het succes van een Direct Mail wordt vergroot indien je de combinatie maakt met een landing page.

Enkele voorbeelden van een Direct Mail:

  • Direct Mail brief in een envelop
  • Direct Mail kaart A6, A5, A4 of maatwerk formaat
  • Folder met begeleidende en gepersonaliseerde brief
  • Magazine over jouw bedrijf of product
  • Krant met bijlage
  • Selfmailer

Je hebt een leuk idee voor een Direct Mail om je omzet te verhogen en dan…?                                                    Samen met jou scherpen wij jouw idee aan, of komen we misschien wel met een heel nieuw idee! Wij maken van jouw idee realiteit, door onze aantrekkelijke vormgeving, persoonlijke aandacht en professionele uitvoering.

Zowel de database van prospects, de vormgeving van de Direct Mail, als ook de productie en verzending daarvan. En zelfs de terugkoppeling van de resultaten indien ook een landing page aan de campagne is toegevoegd. Gedurende de gehele campagne begeleiden wij jou bij een succesvolle Direct Mail campagne die uiteindelijk moet bijdragen aan jouw omzetstijging.

Wil je ook een Direct Mail campagne opstarten? Klik hier!

Direct Mail, print combineren met online!
Het succes (hogere conversie!) van een Direct Mail wordt vergroot indien je de combinatie maakt met een landing page is. Alleen de geïnteresseerden in jouw aanbod, bezoeken de landing page en laten hun gegevens achter met het verzoek tot opvolging of zelfs directe aanschaf.

Interactieve Direct Mail
Wil je dat de lezer van jouw gedrukte mailing met zijn/haar smartphone direct online tot actie over kan gaan om je product te kopen of een afspraak met je te maken? Dat kan!

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven, zowel bij jong als oud. Met ‘augmented reality’ (kortweg AR) sla je dé brug tussen offline en online en daarmee zijn de mogelijkheden van print eindeloos geworden. Filmpjes, live-chats, werkende like-buttons, virtuele rondleidingen, presentaties; het spat, via het telefoonscherm, van uw drukwerk.

‘Bijna 75% van Nederlanders bezit een smartphone’ (bron: Marketingfacts)

Maak een afspraak en wij demonstreren je hoe je op een effectieve manier meer verkoop kunt realiseren door jouw direct mailing interactief te maken.

Probeer Augmented Reality zelf!