Marketing fulfilment

Marketing fulfilment is erop gericht om bij jou de stress van de operatie geheel weg te nemen. Van A tot Z bieden wij ondersteuning in de gehele marketing-operatie en campagnes.

Marketing fulfilment
Marketing fulfilment betreft de complete logistieke afhandeling van de gehele marketing operatie. Projectmanagement, voorraadbeheer, order picking en packing, handling en verzending van marketingmaterialen. Al dan niet onderdeel van een marketing campagne. Zowel nationaal als internationaal. De gehele operatie is ingericht om onderstaande marketingactiviteiten kostenefficiënt uit te voeren, inclusief budgetcontrole.

Zowel nationaal als internationaal bieden wij ondersteuning op het gebied van:

  • Distributie van (gepersonaliseerd) marketing materialen.
  • Evenementen uitrusten met signing en marketing materiaal.
  • Beurzen, waar het juiste materiaal op de juiste plek moet komen.
  • Winkels uitrusten met point-of-sale materiaal, verpakt op locatieniveau.
  • Kortlopende en repeterende marketing acties waarbij verschillende promotiematerialen samengevoegd moeten worden.

Met de eventuele inzet van een geavanceerde MarCom bestelportal, bieden wij u uw eigen online bestelmodule aan, volledig in de look & feel van uw huisstijl. Van social media content, drukwerk en ander marketing- /promotiemateriaal tot en met complete marketingcampagnes kunnen aan de gebruiker worden aangeboden. Met het grootste gemak kan de gebruiker vervolgens zelf, waar dan ook ter wereld, content en materialen aanpassen binnen de huisstijl (variabele data printing) en bestellen. Van A tot Z verzorgen wij deze operatie.

MarcomCentral.com
‘MarCom Central’ is feitelijk een on-line marketingwinkel, volledig in de look & feel van onze opdrachtgever, waarin allerhande content, drukwerk, marketing-/promotiemateriaal, decentraal aangeboden wordt aan de gebruikers. Op eenvoudige wijze kan de gebruiker producten bestellen en indien nodig verrijken met variabele data toevoegen.

Op alle fronten 100% grip op uw marketingoperatie!
De combinatie met het marketing productiebedrijf van Dunnebier Print & Marketing in de ‘back-office’, maakt dit een totaaloplossing van formaat voor iedere middelgrote en grote (inter)nationale organisatie.

Bekijk de video en maak een afspraak voor een demonstratie op maat.